Beauvita

Nagelstyliste Druten

Acrylnagels 

Wat zijn de eigenschappen van acryl?

 Acryl is vanwege zijn hardheid zeer geschikt voor nagelbijters. Acryl is helder of camouflerend wanneer dit gewenst is, zoals soms bij een nagelbijter waardoor het nagelbed minder zichtbaar is. Acryl is minder flexibel dan gel, hierdoor is het geen probleem wanneer u wat meer in het water zit met uw handen.

Het aanbrengen van acryl nagels

Het aanbrengen van acryl gaat met een vloeistof en acrylpoeder waar doormiddel van een penseel een bolletje vormt. Hier kan dan een nagel mee gemaakt worden.  De natuurlijke nagel kan hiermee ook verlengd worden. Dit kan met een tip of een sjabloon.
Een sjabloon wordt onder de rand van de nagel geplaatst en aan de onderkant van de vinger vastgeplakt zodat deze niet meer kan verschuiven. Hierop kan dan de acryl worden geplaatst in de gewenste vorm en lengte. Een sjabloon vormt zich uitstekend naar de vorm van de natuurlijke nagel. De sjabloon wordt verwijderd nadat de acryl voldoende is uitgehard en zo kan de nagel in de juiste vorm gevijld worden.
Met een tip kan ook de natuurlijke nagel ook worden verlengd. Deze wordt op de rand van de natuurlijke nagel geplakt, in de juiste lengte en vorm gevijld. Een tip is alleen voor de verlenging van de nagel en geeft dan ook geen stevigheid. Hier gaan we dan de acryl op aanbrengen wat dan weer voor de stevigheid zorgt. Nadat deze voldoende is uitgehard wordt deze weer in vorm gevijld.

Nagelbed verlenging

Een nagelbed verlenging wordt vaak gebruikt bij nagelbijters vanwege het kort nagelbed. Dan gebruiken we een acryl dat camouflerend is zodat het niet opvalt dat het nagelbed verlengd is maar als een mooie nagel eruitziet. Voor een eventuele verlenging zal dan de nagel verder opgebouwd worden met een tip of sjabloon. Er kan gekozen worden voor een gekleurd of wit randje of een gelpolish. Als finishing touch wordt de acryl nagel afgelakt met een super shine gel die even uithardt in de UV/LED lamp. Deze gel zorgt voor een langdurige glans. Uiteindelijk worden uw nagelriemen verzorgd en in gemasseerd met een verzorgende nagelriemolie.

Nabehandeling van acrylnagels

Wanneer er acryl nagels geplaatst zijn gaat het groeien van de natuurlijke nagel gewoon door. Er zal dan na drie á vier weken een uitgroei te zien zijn, afhankelijk van hoe snel de nagels groeien en hoe ermee om wordt gegaan. Dan kunnen de nagels worden bijgewerkt. Er wordt ongeveer 90% van het oude product en van de lengte desgewenst wat afgevijld. Daarna wordt er op dezelfde manier als de eerste keer weer een nagel gevormd.
klik hier voor meer tips en verzorging


 


E-mailen
Bellen
Map
Instagram